biciclist_48f27.jpg
Accidentul s-a produs pe DJ 102M, raza satului Izesti, din comuna Podenii Noi. În evenimentul rutier au fost implicați un biciclist și un autoturism.

Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că șoferul unui autoturism nu ar fi pastrat o distanță de siguranță la efectuarea unei manevre de depășire a unui biciclist, care s-ar fi dezechilibrat.

Cel din urmă a intrat în contact cu autoturismul. În urma evenimentului rutier, biciclistul a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cercetările continuă în acest caz.

Foto cu caracter ilustrativ

biciclist_7f0c3.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg