dn_cc478.jpg
Odată cu lăsarea serii, traficul a devenit unul infernal pe Valea Prahovei. Cei care și-au petrecut weekend-ul în stațiunile montane au de stat ore bune în coloanele care se mișcă în ritm de melc.

Potrivit informațiilor furnizate de IJP Prahova, sunt înregistrate valori mari de trafic pe urcare de la km 128+500 până în centrul oralului Bușteni. Aglomerație este și pe sensul de coborâre, de la 137 până în centrul orașului Bușteni.

Coloană în miscare se înregistrează și pe Posada, de la km 119 până la km 110 unde se circulă în valuri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se acționează în continuare pentru fluență.

Foto:

dn_bbb8d.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg