WhatsApp_Image_2019-08-19_at_09.07.21_1_44cdc.jpeg
Lungul drum spre casă. Cu asta se confruntă mii de șoferi aflați pe Valea Prahovei care se îndreaptă spre Ploiești și București.

La acest moment pe zona montană, pe sensul de coborâre, coloana de mașini se întinde pe trei kilometri, de la ieșire din Azuga până în stațiunea Bușteni.
Autovehiculele sunt în mișcare, dar viteza de deplasare este de 20-30 km/h.

Potrivit informațiilor furnizate de polițiștii prahoveni, pe coborâre, traficul este intens în zona Bușteni, la kilometrul 130.

Lucrătorii de poliție rutieră desfășoară activități de fluidizare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg