IMG_2094_3e888.JPG

Finalul de săptămână este momentul acela când nu mai ai timp de nimic. Trebuie să te duci la cumpărături, să îmbraci copilul, abia ai timp să bei o cafea și, la final, să te întorci acasă. Când mai ai și mașina murdară, e clar că nu ai cum să le faci pe toate deodată.

Așa am crezut și eu până astăzi, când m-am dus cu soția și copilul la sesiunea de cumpărături săptămânală, la supermarketurile din zona de vest a Ploieștiului.

Eram pe fugă, ca de obicei, însă norocul a făcut ca cel mic să mă facă să întorc capul după el în momentul în care am lăsat mașina în parcare și să văd că... s-a deschis Spălătoria IQWASH.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Am zis că trebuie să-mi încerc norocul, cu riscul de a mă alege doar cu mașina spoită, dar măcar reușeam să o includ și pe ea în planurile mele. Nu a fost deloc așa.

I-am lăsat pe ai mei în supermarket și m-am dus să-mi spăl mașina.

Din start, mi-a atras atenția calitatea produselor de la IQWASH și constatat că aici se folosesc soluții profesionale ecologice, care nu atacă vopseaua sau ornamentele.

Partea bună e că aici nu-ți speli doar mașina. IQWASH oferă posibilitatea de a curăța și motociclete, biciclete și chiar și utilaje agricole.

Spălarea se face cu ajutorul aparatelor de ultimă generație prin introducerea unor fise ce pornesc instalația de spălare sau aspiratorul.

Diferența față de spălătoriile tradiționale e că aici totul funcționează cu fise.

Costul este de 2,5 lei/fisa de două minute, iar în medie pentru o spălare completă se folosesc trei fise. Dacă îți iei mai multe, le bagi în buzunar și la următoarea tură de shopping le poți utiliza.

Din start, am descoperit câteva avantaje: cost de trei ori mai mic decât la o spălătorie clasică, nu trebuie să dai șpagă ca să ți se spele mașina bine, pentru că ți-o speli singur și nu trebuie să stai cu ochii pe program, spălătoria fiind deschisă 24/24.

Spălătoria are șase piste, cinci pentru autoturisme și una pentru autoutilitare, așa că șansele să stai la coadă cu orele sunt destul de mici.

În afară de spălat, clientul iși poate aspira și împarfuma interiorul mașinii.

Într-un final, cu ajutorul IQWASH, am reușit să spăl și mașina iar soția cu copilul au terminat la timp și cumpărăturile.

Spălătoria se află pe strada Libertății nr. 4, în Ploiești, în zona Gării de Vest.

Concluzia: respectul pentru timpul și banul clientului sunt pe primul plan la IQWASH!

(P)

hartaâ_814dc.jpg

IMG_2079_b52f4.JPG

IMG_2103_e2830.JPG

IMG_2094_4729f.JPG

IMG_2106_73805.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg