taxa_de_drum_d849d.jpg
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) îi anunță pe șoferii care sunt abonați Orange că în noaptea de vineri spre sâmbătă ar putea apărea probleme la plata rovinietei și a peajului prin SMS. Din acest motiv, aceștia sunt sfătuiți să apeleze la alte variante pentru achitarea taxelor respective.

Comunicatul CNAIR:

În perioada 23.08.2019, ora 23:00 – 24.08.2019, ora 05:00, există posibilitatea ca emiterea rovinietelor și a peajelor, prin intermediul serviciului de mesagerie scurta (SMS), să fie întreruptă în rețeaua de telefonie mobilă Orange România ca urmare a unor activități de mentenanță și îmbunătățiri în sistemele Orange.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În aceste condiții, pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenționale, în situația în care nu se reușește achitarea rovinietei/peajului prin SMS, clienții Orange au obligația de a achita tarifele prin intermediul celorlalte modalități puse la dispoziție de către CNAIR (www.erovinieta.ro, aplicația mobila etarife), prin SMS în rețele de telefonie Vodafone, RCS, Telekom sau în punctele de lucru ale distribuitorilor autorizați.

Foto cu caracter ilustrativ

taxa_de_drum_f9039.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg