ambulanta1_71246700_ed036.jpg

DN1B, la Mizil, în zona fostei primării, pe sensul de mers Ploiești-Buzău, s-a produs un accident rutier în care sunt implicate 3 autovehicule.

Din primele verificări ale polițiștilor, se pare că un autoturism nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de auto care circula în fața sa, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în microbuzul care circula, de asemenea, în fața sa (microbuz care efectua transport public de persoane pe ruta Ploiești-Mizil).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din cele 13 persoane aflate în autovehicule, 3 au fost rănite: femeie 57 ani traumatism toraco abdominal transportata la SJU Ploiesti, femeie 66 ani traumatism cranian minor fara pierderea stării de constienta- refuza transportul la spital, femeie 69 ani traumatism cranio facial, traumatism piramida nazala -refuza transportul la spital.

Traficul este dirijat. Revenim cu detalii.

Surse: IPJ și SAJ Prahova

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg