646x404_3_fa925.jpg

Marcel Radu, șoferul care a pierdut controlul unui BMW și a intrat cu mașina în curtea unor localnici din comuna Văcăreni, județul Tulcea, omorând trei persoane și rănind alte patru, a fost arestat preventiv.

În accidentul care s-a produs din cauza vitezei excesive au murit un copil de 3 ani, mama sa, de 26 de ani, care era însărcinată în şapte luni, şi bunica, în vârstă de 79 de ani. 

Unul dintre pasagerii din bolid a transmis pe Facebook clipele de dinaintea nenorocirii (VIDEO AICI)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Șoferul consumase alcool și a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins de polițiști la scurt timp după tragedie.

Potrivit adevarul.ro, el le-a spus anchetatorilor că a făcut-o din teribilism şi că era mândru de maşină, un BMW argintiu, care însă a luat foc în urma impactului. Tulceanul a spus că îi pare rău de faptul că din cauza lui au murit trei oameni, adăugând că a fugit de la locul tragediei pentru că s-a speriat.

Marcel provine dintr-o familie de oameni săraci, care plecase la muncă în străinătate, iar când se întorcea acasă își dispera veciinii cu petreceri la care ”urlau” manelele.

Cum arăta mașina după impact:

627x0_1_fcad0.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg