bicicleta_accident_e4f3b.jpgAccident rutier pe Bulevardul Republicii din Ploiești, la ieșirea din cartierul Albert. Un biciclist, în vârstă de 67 de ani, a fost acroșat de un autoturism.

Din primele verificări, accidentul s-a produs la ieșirea din cartierul Albert, în dreptul stației peco, pe fondul neatenției la volan.

Potrivit informațiilor Poliției, o conducătoare auto, în vârstă de 40 de ani, nu s-ar fi asigurat la ieșirea din benzinărie, neacordând prioritate de trecere biciclistului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, care circula regulamentar a fost acroșat și rănit în urma impactului.

Biciclistul a ajuns la spital. Din primele verificări, nu pare a fi rănit grav.

Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la acest accident. 

Foto cu caracter ilustrativ

bicicleta_accident_5a07c.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg