Imagini cu accidentul grav de pe DN 6 Caracal – Alexandria. Un conducător auto a murit, iar altul este rănit grav – FOTO

0
accident-olt_27add.jpg

accident-olt_27add.jpg

Accidentul rutier a avut loc vineri noapte, pe DN 6 Caracal – Alexandria, în zona localității Dăneasa, judeţul Olt, după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală. Unul dintre conducătorii auto implicați a decedat, iar celălalt a fost rănit grav.

Accidentul rutier s-a produs după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală. La sosirea echipajelor, unul dintre autoturisme a fost găsit răsturnat, în afara carosabilului, iar șoferul acestuia, în vârstă de 53 de ani, era decedat, cu leziuni incompatibile cu viața, a precizat ISU „Matei Basarab” Olt.

Celălalt bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Radomirești, a fost găsit încarcerat. Pompierii Gărzii Stoenești și Detașamentului Caracal au intervenit cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și două echipaje SMURD

Pentru extragerea victimei pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie și au reușit să predea victima echipajelor medicale.

Pacientul prezenta otoragie, rinoragie, traumatism toracic și fractură la membrul inferior stâng. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Slatina.

Circulația în zonă a fost oprită, potrivit Centrului Infotrafic, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

Foto sursă – Facebook – ISU „Matei Basarab” Olt

accident-grav-olt_3a7c7.jpg

accident-mortal-olt_8f9b7.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău