MCZoPTQ0MCZoYXNoPTk1NTBmY2Q0YjE4YTczN2JiMWFmMjNiZjI2OTIxMWM4.thumb_10560.jpg

Polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene, au acționat, îndeosebi, pentru verificarea transporturilor rutiere de persoane în regim de taxi.

Cu acestă ocazie, au fost testați cu aparatul etilotest 75 de conducători auto și au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale în valoare de 22.250 lei.

Totodată, pe DN1, pe raza localității Bănești, unui conducător auto i-a fost reținut permisul de conducere, întrucât nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea regulamentară.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Și polițiștii din cadrul Poliției Orașului Băicoi au desfășurat o acțiuni, pe linie rutieră pe raza orașului și a comunei Scorțeni.

Astfel, au fost controlate 29 de autovehicule și aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.350 lei.

De asemenea, pentru neregulile depistate, a fost reținut și un certificat de înmatriculare.

Doi conducători auto aflați sub influența alcoolului, s-au ales cu dosar penal și reținerea permisului de conducere.

Polițiști din cadrul Secţia nr. 4 de Poliţie Rurală Câmpina, au depistat, pe DJ 214 pe raza localității Doftana, un conducător auto din localitatea Telega, în vârstă de 64 ani, care se afla singur în vehicul. În urma verificărilor, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența alcoolului cu o valoare pe etilotest de 0,49 mg/l alcool pur în aerul respirat.  

Un alt conducător auto în vârstă de 29 ani din municipiul Ploiești a fost depistat în trafic, de către polițiști Biroului Rutier Ploiești. De această dată, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Cei doi bărbați au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe de sânge, fiindu-le întocmit dosar penal pentru săvârșitea infracțiunii de conducere pe drumurile publice sub influența alcoolului.

Totodată, acestora le-a foost reținut permisul de conducere până la finalizarea cercetărilor.

sursa IPJ Prahova

MCZoPTQ0MCZoYXNoPTk1NTBmY2Q0YjE4YTczN2JiMWFmMjNiZjI2OTIxMWM4.thumb_ee630.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg