Capture_9e968.JPG
Trecerea la nivel cu cale ferată de la Movila Vulpii creează, din nou, probleme în trafic. De această dată, n-au mai fost de vină barierele care au „uitat“ să se mai ridice, ci sistemul electric de aici, care s-a blocat pe lumina roșie, bulversând astfel circulația rutieră.

Au fost suficiente câteva minute de defecțiune a sistemului de siguranță de la trecerea la nivel cu cale ferată ca să avem, din nou, de-a face cu cozi kilometrice de mașini pe ambele sensuri de mers.

Unii dintre șoferi s-au încumetat și au trecut și pe culoarea roșie, alții însă au așteptat cuminți în coloană minute bune până la sosirea unui echipaj de poliție care a dirijat circulația. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ultimele două luni, defecțiunile de la această trecere sunt tot mai frecvente. Aproape că nu este săptămână în care atât circulația rutieră, cât și cea feroviară să nu fie date peste cap din cauza defecțiunilor de ordin tehnic. 

Foto:  

Capture_a282f.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg