accident-rutier_0180b.jpg
Un accident rutier s-a înregistrat luni, în jurul prânzului, pe DN1, la Posada, în zona Muzeului Cinegetic. În eveniment au fost implicate două mașini.

UPDATE 3 - 15:13

Traficul a fost reluat în condiții normale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE 2 - 14:35

Citește și: Starea victimelor din accidentele rutiere produse, luni, pe șoselele din Prahova

În urma accidentului, trei persoane au fost transportate la spital. Două dintre ele, conducătorul auto și pasagerul, sunt din autoturismul care a pătruns pe contrasens, iar din auto nevinovat a fost transportată la spital o femeie de cetățenie israeliană.

UPDATE 1 - 13:50

Accidentul s-a produs pe DN1, km 114+550. Din primele verificări, se pare că un auto, care circula pe sensul de mers către Ploiești, nu ar fi adaptat viteza în curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe celălalt sens de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, conform datelor furnizate de IPJ Prahova.

Până la acest moment, o femeie din cel de-al doilea autoturism va fi transportată la spital. Traficul pe sensul de mers Ploiești către Brașov este restricționat. Se circulă prin dirijare, alternativ.

13:40

Potrivit informațiilor primite prin numărul unic de urgență 112, în urma impactului, o persoană aflată într-una dintre cele două mașini implicate în impact acuză dureri.

Din cauza accidentului, traficul este îngreunat.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cauzei care a dus la producerea acestui accident.

Foto cu caracter ilustrativ

accident-rutier_2ae16.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg