alcooltest_3ac31.jpg

Sâmbătă dimineața, în orașul prahovean Vălenii de Munte, Dumnezeul bețivilor s-a retras din activitate, moment în care doi șoferi beți ”au dat-o de gard”, pe strada Valea Gardului.

Se spune că există un Dumnezeu al bețivilor, care îi protejează în caz de accidente. Un eveniment rutier, produs la Vălenii de Munte, pare să fi fost lipsit de proverbiala protecție divină.

Polițiștii spun că pe strada Valea Gardului abia dacă trec zece mașini pe zi. Două dintre ele tocmai s-au lovit sau ”au dat-o de gard”, însă nu oricum. Ajunși la locul accidentului, conform procedurii, polițiștii i-au testat cu etilotestul pe cei doi șoferi implicați.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Surpriză! Ambii se aflau sub influența alcoolului, unul de dosar penal, altul doar contravenient. Șoferul unuia dintre autoturisme, autor al accidentului, este un prahovean în vârstă de 33 de ani. Alcoolemia lui a fost de 0,49, consecința fiind întocmirea unui dosar penal. Celălalt, un bucureștean de 61 de ani, a avut doar 0,06, însă a fost suficient cât să rămână fără permis pentru 90 de zile și să primească o amendă contravențională.

alcooltest_ce7ee.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg