Accident cumplit pe DN1A. Un tânăr în vârstă de 31 de ani se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit de o mașină

0
accident-valenii-de-munte-iesire-cheia_34f67.jpg

accident-valenii-de-munte-iesire-cheia_34f67.jpg

Accidentul rutier s-a produs marți dimineață, pe DN1A, la km 116+800, pe raza localității Valea Stâlpului, comuna Teișani, după ce o mașină a lovit un tânăr în vârstă de 31 de ani. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

UPDATE: Tânărul rănit a fost operat, iar acum se află la Terapie Intensivă.

O persoană, care se pare că era participant la trafic și a văzut accidentul, a sunat la 112 și a anunțat cumplitul eveniment rutier.

Accidentul ar fi avut loc pe sensul Brașov spre Ploiești, iar oamenii povestesc că persoana rănită ar fi fost lungită pe carosabil în momentul în care a avut loc cumplitul eveniment, de aceea nu este exclus ca victima să fi fost în stare de ebrietate.

Medicii ajunși la fața locului au găsit victima în comă profundă. Aceasta prezenta un traumatism cranio-cerebral grav, dar și multiple fracturi de coaste, bazin și membre.

Tânărul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, unde, după ce a fost stabilizat, a fost supus unei intervenții chirurgicale, fiindu-i totodată recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

„Pronosticul este unul rezervat, având în vedere că pacientul prezintă numeroase traumatisme la cap și torace, dar și la nivelul bazinului”, a precizat dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Ploiești.

La această oră, polițiștii efectuează cercetări pentru depistarea conducătorului auto care a produs accidentul rutier, dar și-a continuat drumul pe sensul spre Ploiești.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău