ambulanta_noaptea_21ffc.jpgUn șofer care a băut peste măsură și s-a urcat la volan a fost cât pe ce să provoace o tragedie unei familii din Dițești. Acesta a acroșat cu autoturismul un copil, în vârstă de 9 ani, care se juca pe marginea drumului.

În speranța că va scăpa de răspunderea faptelor multiple, comise la volan, bărbatul a părăsit locul accidentului.

Polițiștii au reușit să-l găsească, însă este într-o stare de ebrietate avansată, ceea ce, momentan, îi împiedică să afle prea multe detalii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu a putut fi testat de către agenții rutieri, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge.

Copilul a ajuns de asemenea la spital. Din primele investigații ale medicilor de la Ambulanță se pare că ar avea un traumatism puternic la nivelul pieptului.

Poliția continuă cercetările în acest caz.

Foto cu caracter ilustrativ:

ambulanta_noaptea_8cef5.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg