imagini-accident-baicoi_98826.jpg

Accidentul rutier a avut loc duminică, pe DN1, la km 79+500, la intersecția cu DJ 100F, pe sensul Brașov către Ploiești, după ce șoferul unui autoturism nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii, moment în care a intrat într-un alt auto care circula regulamentar. În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată pe celălalt sens de mers.

Una dintre persoanele implicate în accident a fost rănită ușor. Potrivit IPJ Prahova, traficul este restricționat pe banda nr 2 a sensului de mers Ploiești către Brașov și banda de accelerare a celuilalt sens de mers.

Citește și: Accident pe DN1, la intrare în Băicoi. Trafic îngreunat

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a transmis imagini de la locul accidentului.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul rutier în zona accidentului se desfășoară pe un singur fir, altenativ în ambele sensuri, fiind dirijat de polițiști.

„La această oră traficul către zona montană a DN 1 este intens, circulându- se în coloană la Comarnic de la km 105 pană la 106. La Bușteni se circulă normal, se acționează în dispozitiv pentru menținerea fluenței”, a mai anunțat Centrul Infotrafic.

foto-accident-dn1_5ecac.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg