fbpx

bariera-CFR-Movila-Vulpii-Ploiesti_22583.jpgTrafic îngreunat pe DN1, în zona Movila Vulpii. Problemele au apărut din cauza unei defecțiuni a barierei la nivel cu cale ferată.

UPDATE: 17.42

Defecțiunea barierei de la trecerea la nivel cu calea ferată Movila Vulpii a fost remediată. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Prahova, traficul a revenit la normal, circulându-se fără probleme pe ambele sensuri.

17.30

Din pricina acestei deficiențe s-au format coloane de mașini pe ambele sensuri de mers. Și circulația feroviară a fost dată peste cap, fiin oprită până la remedierea defecțiunii.

La acest moment, se circulă alternativ, traficul fiind dirijat de un lucrător din cadrul DN1.

Foto cu caracter ilustrativ

bariera-CFR-Movila-Vulpii-Ploiesti_c7884.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg