fbpx

Capture_31ad9.JPGShow-ul aviatic, organizat astăzi, la aerodromul Strejnic a scos din case mii de persoane care și-au dorit să vadă spectacolul de pe cer. Din păcate, evenimentul extrem de așteptat a generat un adevărat haos în zonă. 

Ieșirea din Ploiești, din zona de Vest a orașului, este aproape blocată. Sute de mașini, unele parcate, altele în coloană, au transformat zona într-un adevărat parc auto în care îți este aproape imposibil să te miști. 

În zonă sunt și echipaje de Poliție care încearcă să decongestioneze cât de cât circulația.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot în această zonă a orașului, în Parcul Municipal Vest, a fost organizat duminică dimineață și primul maraton caritabil, eveniment dreluat sub „umbrela" Fundației Comunitare Prahova și care a adunat, de asemenea, un număr impresionant de participanți. Dar înainte de a ajunge pe pista de alergare, cei care au venit la acest semimaraton au avut de trecut proba nervilor în trafic.

Foto: captură de pe Waze ora 10.40

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg