PTc4MCZoPTQ0MCZoYXNoPWZiMzc2NGY1MzIyZDZjNDk5ZDY1MTQ0Zjk3ZWE2YTAz.thumb_a0fea.jpg

Se trimit fonduri în tranșe de la Mediu către ANAF. Termenul limită pentru restituirea integrală este 30 iunie.

Sistarea plăților în luna decembrie i-a pus pe gânduri pe mulți dintre românii care au de recuperat furtul legalizat pus la cale de statul român, încă de pe vremea când Tăriceanu era premier.

Statul s-a folosit abuziv de banii oamenilor, pe care îi restituie cu țâtâita și cu dobânzi jenante. Nu același lucru se întâmplă când statul are de luat. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a transmis, printr-un comunicat de presă, că va continua demersurile până la restituirea tuturor datoriilor către românii care și-au achitat fostele taxe auto:

„Din dispoziția domnului Eugen Teodorovici, ministrul finanțelor publice, ANAF a restituit în perioada 3 - 5 iunie 2019, la nivel național, suma de 700 milioane de lei către 420.000 de contribuabili români, sumă ce reprezintă taxe auto achitate de către aceștia în perioada 1 ianuarie 2007 - 31 ianuarie 2017” se spune în comunicatul ANAF.

În preambulul Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 31/2019 (actul normativ care prevede suplimentarea sumelor necesare restituirilor), autoritățile autohtone spun că s-au angajat față de autoritățile europene să restituie integral cât mai repede fostele taxe auto și dobânzile aferente. În caz contrar România urmând să fie amendată.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg