fbpx

accident-dn1-azuga_14e9b_67fd3.jpg

Un accident rutier s-a produs, în această seară, în satul Ogretin din comuna Drajna. În eveniment au fost implicate două autoturisme.

UPDATE 21:55

În urma impactului dintre cele două autoturisme, cinci persoane au nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital. Dintre acestea patru sunt din autovehiculul al cărui șofer ar fi produs accidentul, iar unul din celălalt autovehicul. Doi dintre răniți sunt minori cu vârsta de 6, respectiv 17 ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din primele cercetări, se pare că nu ar fi vorba de răni grave. 

Momentan, se circulă alternativ pe o bandă

21:44

Potrivit informațiilor furnizate de polițiștii prahoveni, accidentul s-ar fi produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. În zonă, carosabilul este acoperit cu apă.

În urma coliziunii dintre cele două mașini, două persoane au fost rănite.

Echipajele de Poliție și Ambulanță sunt la fața locului.

Foto cu caracter ilustrativ

accident-dn1-azuga_14e9b_2d8d7.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg