etilotest_ee1a7.jpg

Alcool, lipsă permis, autovehicule neînmatriculate sunt principalele cauze pentru care polițiștii prahoveni au întocmit 7 dosare penale în weekend.

Sâmbătă, polițiștii Secției nr. 4 Ploiești, au depistat un ploieștean în vârstă de 42 de ani, conducând un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Rezultatul, în urma testării alcoolscopice, a indicat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul respirat.

O valoare de 0,93 mg/l, a indicat etilotestul, în dreptul unui prahovean în vârstă de 52 ani depistat de către polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 9 Puchenii Mari, pe raza comunei Balta Doamnei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii au identificat în trafic, alți doi prahoveni care circulau pe drumurile publice cu o alcoolemie de 0,43 mg/l, respectiv 0,58 mg/l alcool, pe raza orașelor Comarnic și Plopeni.

Celor patru conducători le-au fost recoltate la spital, probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice din sânge, fiind acum cercetați penal, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea vehiculelor sub influența alcoolului.

3 bărbați prahoveni, au fost depistați la volan,de către polițiști, deși nu dețineau permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, unul dintre aceștia, în vârstă de 18 ani, este cercetat acum, atât pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, cât și pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg