fbpx

WhatsApp_Image_2019-06-03_at_09.59.43_1_c7a0b.jpegLa nicio săptămână de când a fost deschis, noul sens giratoriu de pe Centura de Vest a Ploieștiului a născut o serie de nemulțumiri. Și asta din cauza faptului că pe ambele sensuri de mers se formează cozi imense, iar șoferii pierd minute bune în trafic și aici.

Menit să aducă un plus de siguranță în zona Metro a Ploieștiului, noul sens giratoriu a venit însă cu o serie de nervi. Șoferii îi recunosc utilitatea, însă contestă modul în care a fost realizat și care, în loc de fluidizare a traficului, îl îngreunează în zona respectivă.

Chiar și la orele mai puțin aglomerate, cozile de mașini se întind pe sute de metri. Luni dimineață, pe sensul spre București, coloana de mașini se întindea până dincolo de pasarela care leagă DN1 de DN1A.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Și vorbim despre o oră când traficul nu este intens. Este adevărat că e o zi ploioasă și peste tot este aglomerat, dar ce ne vom face la vară când va începe aglomerația către munte? Rondul este util, dar trebuia conceput altfel“, este comentariul cititoarei www.observatorulph.ro care ne-a trimis imaginile suprinse în trafic.

Foto:

WhatsApp_Image_2019-06-03_at_09.59.43_1_d723f.jpeg

WhatsApp_Image_2019-06-03_at_09.59.43_6e276.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg