Pe unde să treacă o mamă cu bebelușul în cărucior, dacă Dumnezeul parcărilor își lasă căruța așa?

0
1_4e412.JPG

1_4e412.JPG

Inutil să mai spui că este vorba de lipsă de bun simț, în cazul în care parchezi așa. Continuăm însă campania împotriva nesimțirii, cu speranța că măcar se va diminua numărul specimenelor în cauză.

Ploiești, strada Cameliei, ieșirea de pe o alee. O doamnă cu un bebeluș se străduiește să treacă pe lângă un BMW X6, parcat neregulamentar, care blochează zona destinată exclusiv pietonilor. Își ia căruțul în brațe și trece cu greu prin iarbă, pe lângă mașina unui individ lipsit de bun simț.

La mică distanță este o parcare, în care erau locuri libere. Nu prezintă interes pentru cocalarul care odată cu achiziția unui X6 trăiește cu senzația că și-a cumpărat și domeniul public, de ce nu și lumea. El nu mai este un om obișnuit, ca oricare muritor de rând. El este CINEVA, undeva deasupra tuturor, scutit de la respectarea normelor minime de bun simț pentru conviețuirea civilizată într-o comunitate. 

Este plină România de astfel de ”personaje importante”. Nu merge cu vorba bună. De cele mai multe ori sunt iritați, atunci când sunt apostrofați de trecători sau apar prin ziare. Sună pe la redacții și amenință, cerând ca materialele despre ei să fie șterse. Rezultatul: le repostăm pe prima pagină.

Unica soluție cu adevărat eficientă rămâne însă amenda, însă una care să aibă valoarea celor care se aplică în vestul Europei pentru astfel de abateri.  

1_7a418.JPG

2_5f9f5.JPG

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău