accident-pe-a3-2_5d055.jpg

Un carambol violent, în care au fost implicate trei mașini, a avut loc duminică noapte pe autostrada A3, Bucureşti-Ploieşti.

O persoană și-a pierdut viața și alte șase, printre care și trei minori, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Într-una dintre mașinile implicate s-a aflat fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja.

Impactul violent a avut loc după ce un şofer care circulă cu viteză a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în parapetul de pe marginea şoselei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei aflaţi la bord au coborât din vehicul, dar a urmat un întreg carambol, în care a fost implicat şi fostul președinte al federației române de box - Rudel Obreja. Ciocnirea în lanţ a fost provocată de o altă maşină, condusă de o femeie, şi care a intrat în maşinile deja oprite.

„Ne întorceam de la munte cu familia şi la un moment dat era un accident, era fum, maşini oprite. Evident am redus viteza, în spatele meu a venit Opelul cu destulă viteză. M-a lovit pe mine destul de violent în spate, s-a răsturnat şi a lovit şi maşina care a fost iniţial cauza carambolului. Din care maşina ieşiseră şase persoane, printre care şi o femeie”, a spus Rudel Obreja, fost președinte al Federației Române de Box.

Citește continuarea pe Știrile Pro TV

foto cu caracter ilustrativ

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg