VIDEO: Definiția comportamentului de cocalar în traficul ploieștean

0
5cf4f558-2f02-47d7-a427-7d6c08434978_80de0.jpg

5cf4f558-2f02-47d7-a427-7d6c08434978_80de0.jpg

Sunt peste tot și refuză să se civilizeze. Ei au șoseaua proprie și propriul Cod Rutier. Dacă le atragi atenția îți arată un deget, de regulă mijlociu. Singurii lor inamici sunt camerele video montate pe mașini.

O după amiază în Ploiești, după ora 16.30, interval în care orașul este destul de aglomerat. Nu te compari cu marile orașe din lume, nici măcar cu Bucureștiul, unde ai nevoie de ore pentru a ajunge acasă. Aici ”pierzi” doar câteva minute.

Oamenii se încadrează răbdători, fiecare pe banda care corespunde direcției dorite. Benzile sunt marcate, așa că încadrarea este facilă și pentru cei cu mai puțină experiență. Există însă exemplare care consideră că este sub demnitatea lor să aștepte la rând cu ”toți fraierii”. Ies de pe bandă, se încadrează greșit, deși marcajul este evident și depășesc coloana de la semafor. O fac ostentativ, încurcându-i și pe cei care circulă regulamentar, pe celelalte benzi. 

Uneori le dai un flash și ”le bați” astfel obrazul. Reacția bizonului este imediată: îți arată degetul mijlociu, mândru de cât de prost a fost, însoțit și de cuvenita înjurătură, pe care nu o auzi, dar ești sigur că există. ”Te-am făcut, fraiere, pe tine și pe papagalii care stau civilizat la stop! Sunt șmecher!”

Simțindu-se cel mai șmecher din trafic, ajunge în intersecție, intră pe roșu în fața coloanei pe care a depășit-o și își continuă drumul fericit de isprava lui. Le va spune prietenilor cât de șmecher a fost el și cum sa p… pe toată lumea. 

Ce nu știe un astfel de bizon este că din ce în ce mai multe mașini au camere video, iar polițiștilor le face deosebită plăcere să urmărească astfel de filme ”de acțiune”. Vizionare plăcută!

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău