fbpx

etilotest-pacalire_59341.jpg

Un șofer cu o alcoolemie de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără permis a încercat să scape de polițiștii de la Rutieră. S-a ales cu dosar penal.

Comunicatul IPJ Prahova:

Duminică noaptea, în timpul unei razii rutiere în comuna Filipeștii de Pădure, polițiștii au efectuat semnal de oprire față de conducătorul unui autovehicul. Întrucât acesta nu s-a conformat, echipajele au pornit în urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În zona comunei Filipeștii de Târg, polițiștii au reușit să îl blocheze în trafic și, în urma verificărilor, a rezultat că persoana aflată la volan nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în urma testării cu etilotestul, a rezultat o concentrație de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta este cercetat, la acest moment pentru infracțiunile de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Mai mult de atât, polițiștii au constatat că unul din ocupanții vehiculului este, de fapt, proprietarul autoturismului, pe care i l-ar fi încredințat conducătorului auto, cunoscând faptul că nu deține permis. Prin urmare, și acesta este cercetat penal.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook