accident-ploiesti-soseaua-vestului_bf787.jpg

Accidentul a avut loc luni după-amiază pe Șoseaua Vestulu, în zona Balif. În urma impactului, două persoane au fost rănite

UPDATE - Victimele din accidentul rutier au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. una dintre persoanele rănite, un bărbat în vârstă de 68 de ani, prezintă un traumatism toracic și fracturi costale. Cea de a doua victimă este o femeie care a suferit un traumatism toraco-abdominal și un traumatism la piciorul stâng.

Două autoturisme au fost implicate luni după-amiază într-un accident care a avut loc pe Șoseaua Vestului, în zona centrului comercial Balif.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 Potrivit primelor cercetări de la fața locului, se pare că un autoturism nu a acordat prioritate unui alt vehicul la ieșirea din parcarea centrului comercial Balif.

În urma impactului dintre mașinile implicate, două persoane au fost rănite și au necesitat transportul la spital.

IPJ Prahova a anunțat că traficul rutier în zonă este dirijat. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier.

accident-balif_9f7b7.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg