WhatsApp_Image_2019-05-07_at_11.08.02_d6837.jpegUn instructor-auto din Câmpina cere răbdare și înțelegere din partea participanților la trafic. Ca să fie original, profesionistu’ și-a imprimat dorința chiar pe mașina-Școală. Sperăm însă să nu îi învețe și pe ucenicii lui să conducă în aceeași manieră în care scrie în Limba Română.

„FI RĂBDĂTOR SUNT ÎNCEPĂTOR !“ Este mesajul care „tulbură“ atenția celor care se află în apropierea acestei mașini. Intenția este bună, doar că îl pune în dilemă pe cel care citește cele scrise. Pentru cine trebuie manifestată răbdarea? Pentru cel care urmează școala de șoferi sau pentru instructorul-auto care pare a fi un începător într-ale gramaticii. Pentru că, altfel, e greu de justificat „faultarea“ în așa manieră a Limbii Române.

Să sperăm că atunci când își va repara bușitura din spate a mașinii, va găsi de cuviință să corecteze și greșelile care „este“.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto:

Capture_384f7.JPG

WhatsApp_Image_2019-05-07_at_11.08.02_c7904.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg