fbpx

auto_650x435_52290200_1f07f.jpg

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, își atacă din nou instituția din subordine - ANAF-ul, căruia îi reproșează întârzierea restituirii taxelor auto, încasate abuziv de statul român.

Presați de pierderea proceselor pe bandă rulantă, din cauza taxelor auto abuzive, guvernanții au fost nevoiți anu trecut să admită că sumele se restituie.

Doar că, după ce primele tranșe au ajuns la populație, în luna decembrie plățile au fost sistate. Motivul? Nu au mai fost bani. Ministrul Mediului a promis atunci că situația se va rezolva, iar restul de plată se va finaliza în luna iunie 2019.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dacă ar fi să ne luăm după ultima declarație a ministrului de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici, restanțele vor fi achitate mai devreme de luna iunie, concret chiar în luna aceasta (mai). Ministrul Finațelor acuza voalat ANAF-ul din cauza acestei întârzieri, însă omite să precizeze că instituția în cauză plătește doar dacă primește alocările necesare, ceea ce nu s-a întâmplat.

"Ştiţi că eu am anunţat foarte clar că voiam să nu mai fie la ANAF nicio decizie de impunere neemisă. O să verific luni la ANAF. Obligaţia este ca noi să restituim, în cursul lunii mai, taxa pe mediu sau taxa de timbru, cum i se spune ei. Banii sunt alocaţi, nu va fi o problemă", a spus Teodorovici.

auto_650x435_52290200_afc57.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg