fbpx

uWHxHG4_c5e3e.jpg
Accident la Strejnic, produs pe un drum comunal, în apropierea Mănăstirii Turnu. În impact au fost implicate un TIR și un autoturism. Conducătorul auto al turismului este accidentat ușor.

Din primele cercetări, se pare că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.
Tirul ar fi ieșit de pe câmp și nu a cedat trecerea autoturismului. Acesta din urmă ar fi acroșat autovehiculul de mare tonaj, după care s-a răsturnat pe câmp.

Șoferul autoturismului pare accidentat ușor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Ambulanței și Poliției. În cauză se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurimilor în care s-a produs accidentul.

accident-strejnic-tir_20839.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg