fbpx

radar_b9765.jpg

„Atenţie, radar” nu mai este un indicator rutier care să-i sperie pe şoferi. De când cu aplicaţiile de pe telefoanele mobile, mulţi români fentează cu spor radarele Poliţiei. Mulţi se laudă că au făcut economii serioase la buget. Poliţiştii se plâng că nu mai sunt atât de eficienţi ca înainte şi că sunt nevoiți să-şi mute des locul de vânat vitezomani.

Tehnologia avansată şi aplicaţiile de trafic îi fac pe poliţişti să se uite în zare mult timp până să depisteze un şofer vitezoman.

Cosmin Andreica, polițist: Acești conducători auto care folosesc astfel de aplicații au mai mici șanse de a fi prinși de poliție. De cele mai multe ori, cei care sunt tentați să folosească aceste aplicații sunt cei care încalcă legea sau conduc cu o viteză excesivă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Practic, orice şofer care are o astfel de aplicaţie este informat din timp de pericole, accidente şi mai ales de aparatele radar.

Poliţiştii spun însă că nimeni nu trebuie să se culce pe o ureche.

Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al IGPR: Să nu uităm că Poliția dispune de autospeciale neinscripționate pe care sunt montate aparate radar.

Detalii pe digi24.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg