fbpx

etilotest-pacalire_d5f7b.jpg

Un șofer a fost depistat conducând mort de beat pe raza comunei Izvoarele, Prahova. Etilotestul a indicat o valoare de 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comunicatul IJP Prahova: 

În perioada 19 – 21 aprilie, polițiștii au acționat pentru reducerea riscului rutier, cu precădere pentru a sancționa conducătorii de autovehicule care se află sub influența băuturilor alcoolice, astfel încât au fost verificați cu aparatul etilotest 562 de conducători auto.

  • În noaptea de vineri, în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Sectiei Nr.1 Poliție Rurală Apostolache au depistat, în comuna Sângeru, un conducător auto pentru care, aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • De asemnea, în noaptea de sâmbătă, pe raza comunei Izvoarele, polițiști din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Drajna, au depistat, în jurul orei 00.30, un alt conducător auto pentru care, de aceasta dată, etilotestul a indicat o valoare de 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • Duminică, în jurul orei 18.50, polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au depistat, în orașul Vălenii de Munte, un conducator auto cu o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul respirat.
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei trei au fost conduși la spital, unde le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, conducătorilor auto le-au fost reținut permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și s-au demarat cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg