Un român a dat în judecată grupul Renault pe motiv că a vândut motoare cu defecte de fabricație

0
probleme-la-Dacia-Duster_e40e7.jpg

probleme-la-Dacia-Duster_e40e7.jpg

Un șofer din România a dat în judecată Renault, acuzând grupul francez că a vândut în mod intenționat mașini cu defecte de fabricație la motoare. Acestea consumă foarte mult ulei, iar în anumite cazuri se pot defecta. Ștefan Udrea, din Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți, a cumpărat în anul 2014 un autoturism Dacia Duster. În 2017, a acționat în instanță grupul francez. 

Cum de s-a ajuns aici?

Autoturismul lui Ștefan Udrea a fost cumpărat în 2014 din Ungaria, iar în anul 2015, nemulțumit de consumul de carburant, proprietarul a luat decizia de monta o instalație GPL pe mașină.

Tot în 2015 trec fără probleme primele revizii, atât ale mașinii, cât și ale instalației de gaz petrolier lichefiat. Unde e uleiul?  Dar din 2016 încep problemele.

Mai întâi a sesizat un zgomot neobișnuit la motor. Apoi, mașina a început în mod ciudat să ”mănânce” ulei. Mai exact, mecanicii au descoperit că nivelul uleiului din motor a scăzut foarte mult.

Au înlocuit uleiul, dar, fără ca mașina să iasă din service, au constatat din nou că nivelul acestuia scade inexplicabil.

Citește continuarea pe libertatea.ro

sursa foto: autonapoca.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău