fbpx

WhatsApp_Image_2019-04-21_at_18.12.56_0cee8.jpegȘoferii care merg de la Ploiești spre Brașov trebuie să aibă grijă pe DN1, în zona Movila Vulpii. Imediat după trecerea la nivel cu calea ferată, pe prima bandă, șoseaua s-a lăsat în trei locuri. Iar cu fiecare săptămână, hopurile sunt din ce în ce mai pronunțate.

La viteza cu care se circulă în zonă și dorința șoferilor de a le evita, trăgând în scurt de volan, doar o minune a făcut ca, până acum, să n-avem de-a face și aici cu accidente rutiere. Surpările, prezente în trei locuri, pe prima bandă, pe sensul spre Brașov, nu sunt semnalizate. Problema nu este de azi, de ieri, una dintre aceste denivelări având ceva „vechime“, însă se pare că n-a fost sesizată și de reprezentanții Drumurilor Naționale.

O altă problemă de pe DN1 este și cea a gropilor, întâlnite, cu preponderență, între Florești și Comarnic. Unele dintre ele au fost plombate la începutul anului, însă multe dintre reparații n-au rezistat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

DN1 este cea mai tranzitată arteră a țării, în weekend atingând valori de trafic foarte mari, mai ales între stațiunile de pe Valea Prahovei și București.

Foto cu caracter ilustrativ

WhatsApp_Image_2019-04-21_at_18.12.56_398c5.jpeg

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg