fbpx

ambulanta_noaptea_f6a39.jpgAccident rutier, sâmbătă seara, pe Șoseaua Vestului. O mașină a tamponat o alta care oprise pentru a acorda prioritate unor pietoni. În urma impactului, o persoană a ajuns la spital.

Accidentul s-a produs în zona unei treceri de pietoni de pe Șoseaua Vestului, unde șoferul unui autoturism a oprit pentru a da prioritate unot pietoni. Mașina acestuia a fost tamponată din spate de un alt autovehicul.

În urma impactului, o femeie, pasager în mașina lovită, aflată pe bancheta din spate, partea dreaptă, a suferit leziuni, fiind transportată la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția face cercetări pentru a vedea cauzele exacte ale accidentului.

Foto cu caracter ilustrativ

ambulanta_noaptea_5144b.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg