fbpx

stirilepro_17a09.jpg
Unsprezece persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un microbuz de transport persoane s-a răsturnat pe raza localităţii Căpuşu Mare, judeţul Cluj. Două dintre victime sunt inconștiente. Autorităţile au declanșat Planul Roşu de Intervenţie.

Din primele cercetări, se pare că șoferul microbuzului ar fi adormit la volan și a părăsit partea carosabilă. În microbuz se aflau 9 elevi de la o școală din Bacău, un profesor și șoferul, potrivit știrileprotv.ro.

Autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La locul evenimentului, salvatorii au intervenit cu două autospeciale de descarcarare, două ambulanțe SMURD cu medici, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj de prim ajutor SMURD.

În sprijinul fortelor din teren, au fost trimise şi patru echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Judeţean Cluj.

Foto: www.stirileprotv.ro

stirilepro_b3b96.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg