fbpx

img_b4c9f.jpg

În perioada 20-22 aprilie a.c., peste 10.000 de polițiști vor fi prezenți, zilnic, în stradă și vor acționa cu aproape 3.500 de autospeciale, astfel încât oamenii care participă la manifestările prilejuite de Sărbătoarea Floriilor și de Paștele Catolic să se afle în siguranță.

Printre prioritățile polițiștilor se numără prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente ce ar putea afecta liniştea comunității,  dar şi intervenția rapidă, la nevoie sau când sunt  sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Dispozitivul Poliției Române va fi dimensionat în funcție de evenimentele publice organizate în aceste zile și de numărul estimat de participanți, peste 3.750 de patrule de ordine publică urmând să acționeze în special în proximitatea lăcașurilor de cult, în  stațiunile turistice și în zonele de agrement.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru prevenirea accidentelor grave și fluidizarea traficului, peste 1.260  de polițiști rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri naționale și autostrăzi, precum și pe căile de acces către zonele unde au loc manifestări publice sau către stațiunile turistice. Aceștia vor acționa cu peste 300 de aparate radar în întreaga țară, inclusiv cu echipamentele de ultimă generație (dispozitivele True Cam).

sursa: politiaromana.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg