fbpx

f3081d28-0fd0-493f-a38b-ef984eb4a723_bb079.jpg

Vine, vine primăvara!... cu alaiul ei de tăntălăi. Pagina de facebook ”Polițiștii au umor” avertizează asupra distracțiilor terminate brusc în stâlpi. În ce context se produc faptele de vitejie:

Campania pentru combaterea prostiei nu ar trebui să se sfârșească niciodată. Clienți sunt în permanență, așa că scopul unor astfel de campanii este incontestabil.

Pe pagina ”Polițiștii au umor”, un polițist care chiar are, nu încetează să spere că apelurile lui vor avea ecou. Ultimul exemplu, chiar dacă nu are precizat nici locul și nici momentul producerii, este relevant pentru exemplarele de șoferi tip ”pământ de flori”, la volanul unor cazane specifice mai degrabă fiertului de țuică, nu tentativelor de drift. Materialul video îl folosim de acolo, textul de la noi:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru curioși, la întrebarea ”se poate face drift cu fața?”, răspunsul este da, doar dacă vrei să faci asistența să râdă.  Pentru asta nu îți trebuie cunoștințe temeinice, antrenament și o mașină. Este suficient să ai o roabă cu motor de aparat de împachetat sarmale, anvelope second, neapărat uzate (altfel nu faci scârț), și o formă de manifestare a erotismului în relația cu stâlpii de pe traseu.

Referindu-ne la minunatul sezon care tocmai a început, vremea de afară îi îmbie pe deținătorii puberi de tuleie, abia mijite pe sub nas, să dea probe de măiestrie în arta stâlpitului. Totul pleacă de la dorința de a-și manifesta masculinitatea presupus existentă. ”Să urle manelilii, să bubuie bașii, să se bucure fetilii!” Cazanul de câteva sute de euro trebuie musai tunat: un brăduț odorizant adaugă un plus de minim 5 cai putere. Ideal ar fi fost să îl poarte la axile, dar merge și la oglindă. Două stickere cu Turbo vin să completeze plusul de putere. Câteva leduri chinezești ar face și mai multă lumină, însă costă 20-30 de lei, iar asta ar însemna să renunțe la banii de benzină pe trei săptămâni. Mai sunt și alte subtilități tehnice de tunăreală, dar nu le însir pe toate aici, pentru că informația se plătește. Intenționez să scot o carte. 

Așadar, te urci la volanul bijuteriei tehnice, în cazul în care îl mai ai (pe el, pe volan zic), îi arzi câteva tălpi, scuipi în sân, în cazul în care mai ai salivă, după ce toată ziua ai dat-o ca aspersorul pe geam, tragi fermoarul de la buzunarul cu semințe, să nu cumva să faci mizerie în mașină, pentru că semințele au locul lor special destinat - în fața băncii din parcul unde te odihnești, după demonstrația de virtuozitate, lăsându-te mângâiat de asistența extaziată până la umectare. 

Buuun! Acum arde-i decisiva! Urmează ca lucrurile să evolueze după tiparul: vruuum, vruuum, zbang! Vezi video de la final.

Tovarășii au strigat, fetele s-au speriat, poliția a venit. Să fie show până la capăt! Stai pe o bordură, în adidașii tăi roșii, cu nădragii ăia mulați peste glezna, care îți provoacă dureri mai mari decât cele de la intratul în stâlp. Te gândești la ziua de mâine. Aia bătrână refuză să-și mai rupă din pensie, ca să-ți repari roaba, tac-tu a băut banii în avans cu o lună, ăia de la asigurări te ignoră ca pe ultimul om, deși tu ești conștient că ești penultimul, polițista aia mișto, de la Rutieră, se abținea să nu râdă, dar nu s-a abținut să nu te ardă corespunzător, aferent. Ce ai fi ars-o tu, în alte împrejurări... Hai,trezește-te și semnează procesul verbal! Cel mai rău îți pare de ăia 27 de lei, de care tocmai băgasei benzină, și nu apucasei să consumi nici măcar de 8 lei. Te mai costă și platforma. Privești cum aia a ta a plecat deja cu altul. Mama ei de viață... Bine că n-a mierlit-o vreunul, pentru că nu mai erai haștag, iar acum te rugai de Dragnea să treacă legile alea, ca să nu deveniți colegi.

La final, pleci abătut către casă, cerând o țigară de la un tovarăș. În cap îți sună enervant ce vor spune toți, a doua zi: ”Ai văzut, mă, ce a făcut prostu ăla, aseară?”

Acest text este dedicat ”dăcât” doar unora din Ploiești, pasionați de sporturi extreme la Sala Sporturilor, pe Bulevardul Independenței sau în Parcul Municipal. Ne vedem la știri!

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg