fbpx

98ea80ba-6f99-4bf6-bf32-9e5f4fafb25a_1_d2320.jpg

Nu este săptămână fără accidente produse de iresponsabili, pentru care strada este doar un loc în care își probează veleitățile de ”șmecheri”.

Spre exemplu, în cartierul ploieștean 9 Mai, pe strada Domnișori, configurația zonei predispune la astfel de accidente soldate cu avarii majore, uneori și cu răniți. Cei care ies din drumurile laterale sunt nevoiți să iasă cât mai mult în drumul cu prioritate, pentru a se asigura. Vizibilitatea este redusă din cauza mașinilor parcate.

La această situație se adaugă și iresponsabilitatea celor care depășesc la pătrunderea în intersecție, o manevră interzisă, tocmai din cauza efectelor pe care le poate produce. În oricare moment, autovehiculul din față își poate schimba direcția de mers, sau dintr-un drum secundar poate să pătrundă un altul. Să mai adaugăm și pietonii, care deși se pot angaja regulamentar în traversare, nu pot fi observați la timp de un specimen care face o manevră similară celei din imaginile trimise de un cititor al observatorulph.ro. (video la final)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cele mai multe accidente sunt evitate tocmai pentru că șoferii cu bun simț s-au obișnuit cu astfel de specimene, pe care datorită atenției sporite reușesc să le evite. 

Pentru polițiștii nu pot fi prezenți permanent pe toate străzile, soluția rămâne montarea camerelor de supraveghere, în primă fază măcar în intersecțiile în care se produc frecvent accidente. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg