fbpx

704613-1515447084-politia-rutiera-la-control-dupa-cazul-pedofilului-politist_d1287.jpg

Prezența polițiștilor pe străzi este din ce în ce mai consistentă. La fel și rezultatele. 

Miercuri, în jurul orei 14.00, doi polițiști de investigații criminale din I.J.P. Prahova au observat la volanul unui autoturism, pe o stradă din municipiul Ploiești, un bărbat despre care aveau cunoștință că nu posedă permis de conducere.

Solicitând sprijinul colegilor de la Biroul Rutier, au constatat că bănuiala lor se confirmă: ploieșteanul de 46 de ani depistat nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule, sens în care polițiștii rutieri au întocmid dosar penal.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Miercuri seara, o echipă de polițiști din Târgșoru Vechi au oprit, pentru verificări, un autoturism care se deplasa pe un drum comunal din satul Strejnicu.

Cel depistat la volan, un localnic de 25 de ani, a declarat polițiștilor că a absolvit cursurile unei școli de conducători auto, însă nu deține permis de conducere. Cu toate acestea, se pare că aceluia care i-ar fi împrumutat autoturismul, pentru a-i obține  acordul, i-ar fi spus că a promovat examenul pentru permisul de conducător auto și că acesta urmează să îi fie trimis prin poștă.

Și în această cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere fără permis, urmând a continua cercetările până la lămurirea întregii situații de fapt.

Totodată, au mai depistat în trafic o persoană conducând fără a avea permis pentru vreo categorie de vehicule, polițiști din cadrul Biroului Rutier Câmpina, și în această situație fiind întocmit dosar penal.

704613-1515447084-politia-rutiera-la-control-dupa-cazul-pedofilului-politist_132cf.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg