fbpx

61950708_744ef.jpg

Controlale sunt deja în derulare, fiind verificată starea tehnică și documentele firmei care efectuează transport de persoane la Salina Slănic.

Surse din ISCTR ne-au confirmat că este un control în derulare, urmând ca la final să fie prezentate rezultatele. 

Încă de acum un an, de la incidentul cu un microbuz plin cu turiști israelieni, încărcat peste capacitatea maximă legală, care s-a răsturant în galeriile de acces ale Salinei Salnic, sesizările au tot venit către autorități și presă. 22 de pasageri, inclusiv copii, au ajuns la spitalul județean de urgență din Ploiești cu diverse traumatisme și contuzii, după ce șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului într-o curbă strânsă și s-a  răsturnat (detalii AICI).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Firma al cărei microbuz s-a răsturnat în Salina Slănic transportă încă din 2015 turiștii, după ce liftul s-a defectat. Aceasta se numește Griro Transport și, după cum a dezvăluit observatorulph.ro la puțin timp după atribuirea contractului de către Salrom, aceasta aparține familiei unui inspector de trafic rutier din cadrul ISCTR! 

Nu s-au întâmplat prea multe în sens coercitiv la acele moment, așa că sesizările despre neregului au continuat. Subiectul a fost dezvoltat și la emisiunea Inspectorul Pro, în urmă cu o lună. Detalii AICI.

Cert este că, în sfârșit, ISCTR-ul a demarat un control de amploare la Slănic, despre care vom avea detalii în scurt timp.

61950708_ac698.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg