fbpx

6bb27e10-a339-4fe9-97ed-7fea441d5cd4.jpg

Imaginile au fost surprinse de un cititor al observatorulph.ro, la trecerea la nivel cu calea ferată, în Dumbrava, județul Prahova.

Semnalele luminoase care avertizau că urmează să treacă trenul, și care teoretic ar fi trebuit să îi oblige pe șoferi să oprească, nu au efect pentru toți. 

Din cele relatate de pasagerul unui microbuz, cel care ne-a și trimis secvența, nu doar șoferul din imagine a ignorat obligația de a aștepta până la trecerea garniturii de tren, fiind mai mulți teribiliști. Acesta a și fost motivul pentru care omul a scos telefonul și a încercat să surprindă o astfel de scenă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se poate observa cum ceilalți șoferi așteaptă regulamentar, rugându-se probabil să nu fie nevoiți să asiste la ceea ce unii numesc tragedie, alții prostie îi forma ei pură.

În situații similare, în cel mai fericit caz șoferii rămân fără permis, conform Codului Rutier, iar în cel mai nefericit caz îi prezentăm în materialele cu descarcerări. Mai devreme sau mai târziu, astfel de șoferi devin istorie. Din nefericire, nu întotdeauna sunt singuri în mașini,

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg