fbpx

71eac056-ebfe-41e1-ab21-04c1dc054f4b.jpg

Drumul Național 1 a fost blocat în zona Posada, din cauza unui accident rutier grav, produs de o șoferiță care a intrat pe contrasens.

Impactul violent a dus la rănirea a 5 persoane, pentru două dintre ele fiind necesară intervenția echipelor de descarcerare de la ISU Prahova.

Citește și: Accident grav pe DN1, la Posada. Trafic blocat

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ambulanțele SAJ și SMURD au preluat cele 5 persoane rănite, 4 femei și un bărbat, transportându-le la Spitalul Județean de Uragență Ploiești.

Este vorba despre o femeie de 69 de ani, cu traumatism cranio-cerebral și pierdere temporară a conștienței, o femeie de 38 de ani cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic și traumatism la mâna dreaptă, femeie de 31 de ani cu traumatisme cranio-cerebral și toraco-abdominal, o altă femeie de 31 de ani cu traumatism toracic și de bazin, și un bărbat de 39 de ani cu traumatism antebraț drept.

Polițiștii efectuază cercetări pentru a afla cum a ajuns pe contrasens mașina care a provocat accidentul. La ora publicării informațiilor (8.45) se circulă cu dificultate, traficul rutier fiind dirijat alternativ, până la finalizarea cercetării și îndepărtarea autoturismelor avariate.  

surse info: SAJ, ISU și IPJ Prahova / video Andrei I - cititor Observatorulph.ro

Află cum poți fi despăgubit corect în caz de accident și ce nu spun asiguratorii!

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook