fbpx

WhatsApp_Image_2019-02-03_at_14.38.47_ffdcb.jpeg

Bere cu bucluc! Șoferul unui TIR, care urca pe DN1A, s-a trezit, în această dimineață că-și pierde pierde marfa. Incindentul s-a înregistrat pe raza localității Măneciu, la km 135+500, unde s-au răsturnat mai multe lăzi cu băutura alcoolică.

Din cauza evenimentului, banda de urcare pe DN1A, în zona amintită este blocată. Traficul este direcționat pebanda de coborâre.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliție, nu au existat victime.

Un incindent similar a fost înregistrat și sâmbătă, tot pe DN 1A, dar pe Centura ocolitoare a municipiului Săcele, în județul Brașov. Citește despre  eveniment: Inundație cu bere, pe DN1A

Foto cu caracter ilustrativ

WhatsApp_Image_2019-02-03_at_14.38.47_ffdcb.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Joi, 21 Februarie 2019
  • De Liliana Maxim Minculescu

Trei autoturisme implicate într-o tamponare pe DN1B

Tamponare în lanț, joi după-amiază, pe DN1B, în zona localității Valea Călugărească. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Trei autoturisme s-au tamponat pe drumul național. În urma...