fbpx

coloana.jpg

Dacă aveți planuri să ajungeți într-una dintre stațiunile de pe Valea Prahovei, înarmați-vă cu multă răbdare și resurse de combustibil. Ca în fiecare week-end, se circulă bară la bară, în ritm de melc.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, traficul este intens pe DN 1 către zona montană, coloana fiind în mișcare de la kilometru 102 până la 106, intrarea în localitatea Comarnic. La Sinaia și Bușteni, coloanele sunt numai pe zonele centrale.

Polițiștii rutieri acționează pentru fluidizarea circulației.

coloana.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg