fbpx

ceata.jpg

Ceața densă dă bătăi de cap șoferilor care merg spre mare. Potrivit Centrului INFOTRAFIC, pe A2 (Austrada Soarelui), vizibilitatea este sub 100 de metri.

În aceste condiții, polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe conducătorii auto care se deplasează pe rutele spre și dinpre Constanţa să conducă prudent, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu efectueze manevre periculoase.

Sectorul cu vizibilitatea cea mai redusă este între km 144(Feteşti) – 212(Constanţa).  

ceata.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg