fbpx

62018462.jpg

Un impact violent s-a produs miercuri seara pe bulevardul Bucureştii Noi, din Capitală. Trei agenţi de poliţie şi un jandarm au fost răniţi grav, după ce maşina cu care mergeau să rezolve un caz a intrat într-un autoturism care nu i-ar fi acordat prioritate.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere susţin că poliţiştii aveau sirenele şi girofarul pornite, însă cel mai probabil, susţin martorii, şoferul care venea pe culoarea verde nu a văzut echipajul.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 21. Echipajul, format din trei agenţi de la Secţia 5 şi un jandarm, se deplasa în regim prioritar pe bulevardul Bucureştii Noi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La volanul maşinii era o poliţistă. La intersecţia cu strada Laminorului a intrat în plin într-un autoturism care venea din partea dreaptă, pe culoarea verde a semaforului.

În urma impactului cei trei agenţi de poliţie, dar şi jandarmul care îi însoţea în misiunea de patrulare, au fost răniţi şi transportaţi la spital. Aceştia mergeau să rezolve un caz sesizat prin apel la 112 şi aveau în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

Citește continuarea pe Știrile Pro TV 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg