fbpx

ambulanta_noaptea.jpg

Două accidente rutiere au avut loc, în această seară, la intrarea în Câmpina, dinspre Ploiești. Unul dintre ele s-a produs pe trecerea de pietoni, iar celălat în parcarea de la Kaufland, supermarket situat în apropiere de zona amintită.

Evenimentele au avut loc cam în același timp. În primul dintre ele, cel înregistrat pe trecerea de pietoni, un autoturism a accidentat o persoană care traversa regulamentar.

În cazul celui de al doilea, un biciclist a fost acroșat de un autoturism în parcarea de la Kauland.

Ambele victime au fost transporate la spital pentru investigații.

Poliția face cercetări pentru a elucida circumstanțele în care s-au produs cele două evenimente rutiere.

Foto cu caracter ilustrativ:

ambulanta_noaptea.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg