fbpx

masini tamponare.JPG

Două mașini au fost implicate, luni seara, într-un accident rutier, pe Bulevardul Castanilor, din Ploiești. Evenimentul s-a produs în zona London House. Cele două autoturisme s-au tamponat chiar în apropierea trecerii de pietoni.

Din fericire, nu există victime.

În urma apelului la 112, la fața locului au ajuns și echipajele de intervenție de la Pompieri și Ambulanță, precum și cele ale Poliției. Traficul este îngreunat în zonă. 

Polițiștii cercetează cauzele care au dus la producerea coliziunii

masini tamponare.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg