fbpx

8c4f4056-dcfd-4d8a-a718-0364267e70c1.jpg

Ți-ai plătit rovinieta și vrei să te bucuri de o plimbare pe cel mai circulat Drum Național din România? Bucură-te, dar vezi că bucuria ține până la Nistorești.

Soferii care au avut ghinionul să se deplaseze pe DN1, între Ploiești și București, au putut constata că șoseaua este ”ciuruită”, pe ambele sensuri, în mai multe zone.

Problema este că s-au format cratere atât de mari, încât nu puțini sunt cei care au făcut pene de cauciuc, și-au strâmbat sau chiar și-au spart jantele mașinilor. Bonus, nici articulațiile nu au scăpat neafectate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În special de la lăsarea serii, carosabilul fiind acoperit cu apă, gropile nu erau vizibile de la distanță, nefiind nici semnalizate. Așa se face că șoferii le luau în plin, iar șocurile erau așa cum puteți vedea și în filmarea trimisă de un cititor al observatorulph.ro.

Astfel de ”obstacole” pot duce la accidente deosebit de grave. Polițiștii au apărut în zonă, însă nu ei sunt cei care astupă craterele.

CNAIR-ul nu a dat niciun semn că i-ar păsa în condițiile în care gropile au devenit cu adevărat periculoase de câteva zile, nu peste noapte.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg